Om Høgholm A/S

Høgholm A/S er en mindre elektriker virksomhed med 30 ansatte. Vi er placeret strategisk godt mellem Esbjerg og Varde, og det er også i disse kommuner, vores kerne-kunder er placeret.

Vi spænder bredt og vores kunder er derfor både naboen i parcelhuset, den landsdækkende elektronikkæde, det internationale produktions firma og boligforeningen i nabo-byen.

Vi ligger en stor ære i at uddanne fremtidens unge elektrikere og du vil ofte kunne opleve, at vi har en lærling med på opgaven. Vi har for tiden 10 elektriker lærlinge samt 1 kontor elev. Igennem tiden har vi uddannet mere end 100 unge mennesker!

Firmaet bliver i dag drevet af Flemming Høgholm og Morten Hansen, men har rødder helt tilbage til 1921. Erfaringen og stabiliteten er opbygget gennem en lang årrække, som kommer dig til gode.

 

Søger du en el-installatør med ovenstående værdier, så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

 

Services Om Høgholm

Høgholm Elektriker

Søger du en el-installatør, som du betro, stole på og regne med - HVER gang - så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.