Om Høgholm

Alder er ikke bare et tal 

Høgholm blev til i 1921 og har siden da set mange lokale, nationale og internationale kriser komme og gå. De mange år er blevet brugt på at skabe en stabilitet, der kun skabes af mange års erfaring – og mere end 100 år af slagsen er der ikke mange, der kan prale af. 

Firmaet drives i dag af Morten Hansen og Jakob Grosen. Hver nye generation har sat sit eget præg på Høgholm ApS som virksomhed, men alle har holdt fast i de gamle dyder, som virksomheden er bygget op omkring: arbejdsstolthed, kvalitetsarbejde og service. 

Gammel betyder ikke nødvendigvis gammeldags

Selvom vi er gamle, betyder det ikke, at vi er støvede – tværtimod. Samtlige ejere har sat en ære i at at følge med udviklingen og sørge for, at Høgholm forbliver en moderne, dynamisk og professionel elinstallatør i Esbjerg. 

Det har vi blandt andet gjort ved at anskaffe de seneste relevante certificeringer inden for faget ved løbende at have vores medarbejdere på kurser. Samtidig har vi altid haft lærlinge, som kan inspirere os til nye arbejdsgange. Sidst, men ikke mindst, sørger vi altid for at holde det store øre åbent, når der kommer forslag og ønsker fra kunder. 

Lokalt forankret

Vi har i alle år haft et specielt tilhørsforhold til Esbjerg og er derfor også placeret i Gjesing. Vores kernekunder er spredt over Esbjerg og Varde kommuner og dækker over naboen i parcelhuset, den internationale produktionsvirksomhed og boligforeningen.

For at kunne blive ved med at ansætte kvalificeret arbejdskraft ser vi det som en pligt at være med til at uddanne fremtidens elektrikere. Det er en pligt, vi sætter en ære i at udføre, hvorfor vi som et aktivt tilvalg, altid har lærlinge som en væsentlig del af bemandingen. Gennem tiden har vi været med til at uddanne mere end 100 unge mennesker!

Services Om Høgholm

Høgholm Elektriker

Søger du en el-installatør, som du betro, stole på og regne med - HVER gang - så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.