Service

VI DÆKKER ESBJERG OG VARDE KOMMUNER

Vi servicerer Esbjerg og Varde kommuner. Her klarer vi alt arbejde, der vedrører elektriske installationer for både private, boligforeninger, erhverv og industri. Vores primære opgaver består af serviceopgaver for både faste og nye kunder.

Serviceopgaver dækker over:

  • Løbende vedligehold – servicetjek på maskiner og installationer for at undgå nedetid
  • Mindre opgaver – en lampe, der skal op at hænge, en ny stikkontakt eller installation af en opvaskemaskine.
  • Hjælp, når uheldet er ude – hvis strømmen går, relæet bliver ved med at slå fra, en lampe er faldet ned

Da vores medarbejdere arbejder på et relativt lille geografiske område, er der oftest en elektriker i nærheden, som kan træde til, hvis du ringer til os med en hastesag inden for almindelig arbejdstid.

MED SERVICE MENER VI

  • At vi hjælper vores kunder med elektriske problemer i alle størrelser. Det kan være alt fra udskiftning af en stikkontakt til komplet elinstallation i en ny industrihal.
  • At vores elektrikere sætter en ære i at sørge for, at kunderne er tilfredse efter udført arbejde. Pæn opførsel, udførsel, oprydning og kundepleje er en selvfølge ved os.
  • At vi udfører det aftalte arbejde til aftalt tid og pris – hver gang.
  • At alle el-opgaver udføres med kvalitetsprodukter af dygtige håndværkere. Herved sikres driftssikkerhed og lang levetid på din installation.
  • At alle vores biler er specielt indrettet til vores kundegruppe. Derved sikres en hurtig og sikker betjening hver gang.

VI SERVICERER VORES KUNDER 24/7

Er uheldet ude, og kan det ganske enkelt ikke vente til i morgen? Er du borger i Esbjerg eller Varde kommune? Så har du altid mulighed for at gøre brug af vores døgntelefon: 75 16 77 55

HELE DANMARK HAR GLÆDE AF VORES SPECIALER

Selvom vi primært dækker Esbjerg og Varde kommuner, udføres specialopgaver såsom KNX dog i hele Danmark.

Arbejdsområder Om Høgholm

Høgholm Elektriker

Søger du en el-installatør, som du betro, stole på og regne med - HVER gang - så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.