Videoovervågning

VI SAMARBEJDER FOR AT SIKRE HØJ KVALITET

Da vi naturligvis ikke kan være eksperter inden for alle områder, har vi udvalgt de bedste samarbejdspartnere, som supporterer vores services. Inden for videoovervågning har vi valgt at indgå et tæt samarbejde med Sikkerhed.nu, en lokal ekspert, som er specielt dygtige til at levere specialløsninger, der er tilpasset de enkelte projekter.
Vores samarbejde med Sikkerhed.nu giver os vished om, at vores kunder får samme professionelle behandling inden for overvågning, som inden for elløsninger.

VIDEOOVERVÅGNING HAR EN PRÆVENTIV EFFEKT

Videoovervågning har en bevist præventiv effekt mod indbrud og hærværk:

  • I private boliger
  • I erhvervsejendomme
  • I butikker
  • I parkeringshuse
  • På byggepladser

Forudsætningerne for den præventive effekt af videoovervågning er, at kameraerne tydeligt skal vise, hvad der sker. Desuden skal det tydeligt skiltes, at der er overvågning af bygningen eller området.
Men videoovervågning kan også bruges til meget andet. Sikkerhed.nu har f.eks. været en del af et projekt, hvor der blev lavet en time-laps video af en byggeplads fra start til slut. Det blev senere til en video, der viste byggeprocessen.

VI ER FORMIDLERE OG INSTALLATØRER

Når det kommer til videoovervågning, sætter vi vores lid til Sikkerhed.nu's ekspertise og evne til at finde den rette løsning, som vi kan tilbyde vores kunder i Esbjerg og omegn. Vi kommer med produkterne og installerer dem de aftalte steder i bygningen eller på pladsen. På den måde sikrer du dig både præventivt og afhjælper opklaringsarbejdet, hvis uheldet mod forventning alligevel skulle være ude.

Vores tillid til Sikkerhed.nu bygger både på lang tids kendskab og samarbejde, og de står klar på sidelinjen til at levere et komplet overvågningssystem, som kan skræddersyes til behov og budget.

Har du en bygning eller plads i Esbjerg eller Varde kommuner, som skal have overvågning, er I velkomne til at kontakte os. Vi kommer gerne med en uforpligtende totalløsning.

Arbejdsområder Om Høgholm

Søger du en el-installatør, som du betro, stole på og regne med - HVER gang - så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.