Videoovervågning

VIDEOOVERVÅGNING HAR EN PRÆVENTIV EFFEKT

Videoovervågning har en bevist præventiv effekt mod indbrud og hærværk:

  • I private boliger
  • I erhvervsejendomme
  • I butikker
  • I parkeringshuse
  • På byggepladser

Forudsætningerne for den præventive effekt af videoovervågning er, at kameraerne tydeligt skal vise, hvad der sker. Desuden skal det tydeligt skiltes, at der er overvågning af bygningen eller området.
Men videoovervågning kan også bruges til meget andet. Vi har f.eks. været en del af et projekt, hvor der blev lavet en time-laps video af en byggeplads fra start til slut. Det blev senere til en video, der viste byggeprocessen.

VI ER FORMIDLERE OG INSTALLATØRER

Når det kommer til videoovervågning, kan du sætte din lid til vores ekspertise og evne til at finde den rette løsning, som vi kan tilbyde vores kunder i Esbjerg og omegn. Vi kommer med produkterne og installerer dem de aftalte steder i bygningen eller på pladsen. På den måde sikrer du dig både præventivt og afhjælper opklaringsarbejdet, hvis uheldet mod forventning alligevel skulle være ude.

Vores erfaring og viden sikrer en langsigtet løsning, som kan skræddersyes til behov og budget.

Har du en bygning eller plads i Esbjerg eller Varde kommuner, som skal have overvågning, er I velkomne til at kontakte os. Vi kommer gerne med en uforpligtende totalløsning.

Arbejdsområder Om Høgholm

Søger du en el-installatør, som du betro, stole på og regne med - HVER gang - så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.