KNX Intelligent styring

INSTALLATION OG SERVICE

Hos Høghholm er vi certificeret KNX PARTNER. Det betyder, at vi både udfører både installationen af KNX og den efterfølgende service for vores kunder i Esbjerg og omegn.

HVAD ER KNX INTELLIGENT STYRING?

En KNX-installation er en intelligent elinstallation, som gør det muligt at styre lys, varme, ventilation, solafskærmning, alarm og adgangskontrol med et enkelt system.  I KNX-systemer ligger intelligensen i hver enhed, der tilsluttes bussen som perler på en snor, hvorfor det altid er muligt at tilføje enheder hvor som helst i installationen - uden lange kabeltræk. Dette gør systemet stabilt og fleksibelt.
KNX-systemer bliver programmeret, justeret og indstillet fra en computer. Herfra er det muligt at ændre funktionerne for de enkelte enheder. Herfra er det også muligt at optimere komfort og skabe en økonomisk besparelse med funktioner som natsænkning, sluk-alt, lysdæmpning m.fl.

FREMTIDENS ENERGIBESPARING

Det intelligente byggeri er både energibesparende og en fremtidssikring hos private og erhverv. Muligheden for at styre og integrere lys, varme, ventilation, persienner/solafskærmning, adgangskontrol og alarmsystem øger din sikkerhed, fleksibilitet og komfort i boligen.

KNX-systemets styrke er dets selvstyrende mulighed, såsom:

  • Lyset i hjemmet kan dagslysreguleres eller reguleres efter, om der er personer i rummet.
  • Vinduer kan åbne og lukke efter lokalets temperatur, og det kan styres, om vinduer skal lukkes, hvis det regner.
  • Alarmen kan tilkobles via det centrale styringspanel, som også giver et totalt overblik over huset.

Det åbne system gør, at eventuelle senere udvidelser og modifikationer kan foretages uden problemer.

ER KNX FOR DIG?

Vi har hos Høgholm gennem de seneste år arbejdet i KNX både privat såvel som erhverv. Så vil du have et hus eller kontor med intelligente elinstallationer, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne i din bygning. Vores primære område er Esbjerg og Varde kommuner, men kommer du et andet sted fra i landet, kommer vi gerne kørende for at hjælpe dig også.

Arbejdsområder Om Høgholm

Høgholm Elektriker

Høgholm er:

knx 1.png