Fiberinstallation

DU BEHØVER IKKE LÆNGERE DRØMME OM NETVÆRK UDEN UDFALD

Oplever du langsomt netværk i din virksomhed eller dit hjem, eller oplever du måske direkte udfald? Hos Høgholm tilbyder vi projektering og etablering af fiberforbindelser til både vores private og erhvervsmæssige kunder i Esbjerg og omegn. Med en fiberopkobling er du sikret hurtigere og mere driftssikkert netværk, som sikrer dig rigelig plads til flere opkoblinger.

– også selvom dine 100 medarbejdere eller hele din familie bruger det samtidigt.

VI HJÆLPER FRA START TIL SLUT

Som ved alle vores services står vi klar til at hjælpe vores kunder i Esbjerg og omegn med elektriske problemer.

Hvis datanetværket skal udvides, sørger vi også for opsætning af nye krydsfelter, hvilket gør det meget lettere at foretage en opsætning af netværk. En udvidelse af datanetværket betyder en øgning i mængden af de enheder såsom telefoner, maskiner, servere og computere, der kan være tilkoblet netværket.

FORDELE VED AT VÆLGE EN FIBERFORBINDELSE

Når man skal ud at vælge ny forbindelse, og det dermed skal overvejes, om det kan betale sig at få fiberinstallationer, er det værd at kende til fordelene ved en fiberforbindelse kontra traditionelt kobber datanetværk. Der er mange fordele ved at vælge en fiberforbindelse, men de største er:

  • Hastighedsgaranti
  • Driftssikkerhed
  • Øget kapacitet
  • Oftest højere hastighed

Specielt i virksomheder, men også i private hjem, bør vi slå et slag for driftssikkerheden i fiberforbindelser. At man har en hastighed, man kan regne med, er alfa og omega, når man skal have en hverdag til at hænge sammen.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på fiberinstallation, er du velkommen til at kontakte os.

Arbejdsområder Om Høgholm

Søger du en el-installatør, som du betro, stole på og regne med - HVER gang - så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.