El Installation

VI UDFØRER ALLE OPGAVER INDEN FOR ELINSTALLATION

Hvis du søger en erfaren og kompetent elinstallatørvirksomhed i Esbjerg, er du landet på den rette hjemmeside. Vi udfører elinstallation, både for Hr. og Fru Jensens hus og for store internationale virksomheder. Som autoriseret elinstallatørvirksomhed er vi nemlig godkendt til at arbejde med stærkstrøm, som findes i stort set alle elektriske installationer i boliger, fra den almindelige stikkontakt til kraftstik.
Vi anbefaler derfor, at du altid ringer til en autoriseret elinstallatør, når du skal have hjælp til de elektriske installationer i dit hjem eller din virksomhed – bor du i Esbjerg, håber vi naturligvis, at du vælger os.

Hos Høgholm udfører vi elinstallation, både i eksisterende bygninger, der skal have hjælp til den enkelte installation, og i nybyggeri, der skal have trukket et helt ledningsnet i forbindelse med opførsel.

VI ER AUTORISERET

Høgholm er en autoriseret elinstallatørvirksomhed af Sikkerhedsstyrelsen. Det betyder, at vi har:

  • En uddannet elinstallatør, registreret som fagligt ansvarlig.
  • Et godkendt kvalitetsledelsessystem, som indeholder informationer om værktøj, indkøb, medarbejderkvalifikationer, uddannelsesplaner, herunder lovpligtige årlige kurser, dokumentstyring, verifikation, arkivering af jobsedler, registrering af reklamationer og fejl.
  • Ansvarsforsikring med dækning på 10 millioner kroner.

KVALITET ER VORES MOTTO

Kvalitet er måske lidt et kedeligt motto, men også meget rammende for det arbejde, vi udfører. Vores medarbejdere er trænet i at give kvalitetsservice, imens de udfører kvalitetsarbejde med de kvalitetsprodukter, vi bruger til alt vores arbejde.

Tror du, at vi overdriver med al den kvalitet? Så synes vi, at du skal give os en chance for at bevise det. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forestående elinstallationer i både private hjem og virksomheder. I eksisterende bygninger og i nybyggeri. Til 1 installation eller 1000.

Arbejdsområder Om Høgholm

Søger du en el-installatør, som du betro, stole på og regne med - HVER gang - så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.