Adgangskontrol

/ VI SIKRER DIN BYGNING MED ADGANGSKONTROL

Adgangskontrol er den optimale løsning, hvis du vil holde styr på, hvem der har adgang til bygningen. Det kunne f.eks. være fitnesscentre, foreninger og virksomheder og butikker uden for almindelig åbningstid.
Adgangskontrol kan også være en ekstra sikring til det private hjem, hvis man føler sig udsat.

Hos Høgholm tilbyder vi en række forskellige løsninger inden for adgangskontrol, og det kan være svært for den enkelte kunde at finde frem til den rette løsning for dem. Derfor tilbyder vi også en gennemgang af din bygning, hvor vi får klarhed over behovet og herudfra kan rådgive dig til en brugervenlig og effektiv løsning.

VI TILBYDER FØLGENDE LØSNINGER

Den teknologiske udvikling kører for fuld gas inden for adgangskontrolområdet. Mange af de teknologier, der bliver udviklet til smartphones, er nemlig oftest udviklet til adgangskontrol først. Hos Høgholm tilbyder vi:

  • Øjengenkendelse
  • Fingeraftryksaflæser
  • Nøgle/magnetbriksaflæser
  • Kortlæser
  • Kodetastatur
  • Fjernbetjening af døre og porte

Den software, der bliver brugt til de enkelte løsninger, er udvalgt med fokus på brugervenlighed. Det betyder, at det skal være så nemt som muligt for dig som kunde at slette og tilføje brugere på adgangskontrollen samt give enkelte brugere begrænset adgang til bygningen. Systemet kan endvidere bruges til at se, hvilke brugere har anvendt den enkelte dør hvornår.

ADGANGSKONTROL SKABER TRYGHED

Adgangskontrol i virksomheder skaber tryghed hos medarbejderne. Det er nemlig en forsikring om, at der ikke er adgang for uønskede gæster efter lukketid, eller hvis der er en medarbejder, der arbejder sent.

Har du en bygning i Esbjerg eller omegn, som har brug for adgangskontrol, og har du i den forbindelse brug for rådgivning om, hvilken type adgangskontrol der er rigtig for din bygning, har du generelle spørgsmål, eller vil du blot bestille en adgangskontrolløsning hos os, er vi klar til at hjælpe dig.

Søger du en el-installatør, som du betro, stole på og regne med - HVER gang - så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.