Elektriker services

Vagt:

Høgholm A/S tilbyder døgnvagt for alle vores kunder. Derved er du altid sikret en hurtig og effektiv service uanset hvornår uheldet er ude. Telefon 75 16 77 55
 

Geografisk dækning:

Vi servicerer Esbjerg og Varde kommune. Specielle opgaver udføres dog i hele Danmark. Der er altid en elektriker i nærheden af dig, i de respektive områder.


Biler:

Alle biler er speciel indrettede til vores kundegruppe, derved sikres I en hurtig og sikker betjening hver gang.


Tilfredshed:

Vores montører sætter en ære i at sørge for kunderne er tilfredse efter udført arbejde. Pæn opførsel, oprydning og kundepleje er en selvfølge ved os. Vi udfører arbejde til aftalt tid og pris - hver gang.


Kvalitet:

Alle el opgaver udføres med kvalitets produkter, herved sikres din installation en lang og driftsikker levetid. Vi rådgiver omkring de forskellige løsninger der findes, og med de respektive fordele og ulemper der er ved de enkelte løsninger. Vi skal sørge for kunden får det de har behov for, og ikke laver en investering der ikke er rentabel i de respektive opgaver.

 

Services Om Høgholm

Høgholm Elektriker

Søger du en el-installatør, som du betro, stole på og regne med - HVER gang - så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.