KNX Intelligent styring

En KNX-installation er en intelligent el-installation. KNX gør det muligt, med et system, at styre lys, varme, ventilation, solafskærmning, alarm og adgangskontrol. 

KNX-systemer ligger intelligensen i hver enhed. Enhederne er tilsluttet bussen som perler på en snor og det er derfor også muligt at tilføje enheder hvor som helst i installationen - uden lange kabeltræk. Dette gør systemet stabilt og fleksibelt.

KNX-systemer bliver programmeret, justeret og indstillet fra en computer. Herfra er det muligt at ændre funktionerne for de enkelte enheder. Det er også muligt at optimere komfort og skabe en økonomisk besparelse med funktioner som natsænkning, sluk-alt, lysdæmpning m.fl

KNX - intelligent byggeri - mest for erhverv og storparacel

Det intelligente byggeri er både energibesparende og en fremtidssikring hos private og erhverv.

Muligheden for at styre og integrere lys, varme, ventilation, persienner/solafskærmning, adgangskontrol og alarmsystem. øger din sikkerhed, fleksibilitet og komfort i boligen.

KNX systemets styrke er dets selvstyrende mulighed. Det gør at lyset kan dagslysreguleres eller reguleres efter om der er personer i rummet Vinduer kan åbne og lukke efter lokalets temperatur, samt om vinduer skal lukkes hvis det regner. Alarmen vil kunne tilkobles via det centrale styringspanel, som også giver et totalt overblik over huset. Det åbne system gør at eventuelle senere udvidelser og modifikationer kan foretages uden problemer.

Vi har hos Høgholm A/S, gennem de seneste år, arbejdet i KNX både privat såvel som erhverv.

KNX er en åben standard

En af de største fordele ved KNX, er den brede opbakning fra producenterne. På verdensplan findes over 100 producenter, som tilsammen har mere end 7000 KNX-produkter på markedet. Herved  findes der et produkt til enhver sammenhæng og nye produkter dukker konstant op.

Vil du vide mere?

Hvis KNX har vækket din interresse, kan du læse meget mere hos KNX Association

Services Om Høgholm

Høgholm Elektriker

Høgholm A/S er:

knx 1.png